2/27/2012

Oscar 2012


Včera sa konalo už 84. odovzdávanie prestížnych filmových cien Oscar. Všetky dámy si vybrali perfektné šaty, vlasy a make-up. Na červenom koberci sa objavovali hlavne značky ako Marchesa, Ellie Saab či Dior. Na konci článku nezabudni hlasovať za najlepšie oblečenú dámu!

 Emma Stone vyzerala úžasne. Jej červené šaty značky Giambattista Valli pútali zrak veľkou nazbieranou mašlou na pravom ramene. Jej look dopĺňali doplnky značky Louis Vuitton.

2/26/2012

Giuseppe Zanotti Curved Wedge

Giuseppe Zanotti Curved Wedge, čiže vo voľnom preklade zahnuté topánky na platforme sú unikátnym kúskom talianskeho návrhára Giuseppe Zanottiho. Giuseppe netvorí len tento druh topánok, tvorí aj "obyčajné" topánky na platforme a lodičky. Tieto topánky sú jediného svojho druhu - nemajú opätok. Podľa toho, že nemajú opätok, hádam, že sa na nich zle chodí. No bohužiaľ, ešte som nemala príležitosť vyskúšať si ich a keďže sa ceny pohybujú od 700$- 1500$ asi ani nebudem mať. Tieto topánky sú naozaj neobyčajné, no mne sa páčia, dúfam, že sa budú páčiť aj vám!





Vlasové tutorialy #1

Na stránke ste si často pýtali vlasové tutorialy, takže teraz vám ich prinášam. V prvej časti drdoly! Prajem veľa šťastia so skúšaním ;)



2/22/2012

Brit Awards 2012



Tento rok sa konalo už 32. odovzdávanie hudobných cien BRIT AWARDS. Čo sa týka outfitov celebrít, všetky stavili na istotu, žiadna z nich nešokovala extravagantným outfitom. Možno preto, že tam nebola Lady Gaga. Zverejnila som fotky len tých najznámejších mien, tie ktoré určite poznáte. Nezabudni na konci článku hlasovať za najlepšie oblečenú celebritu na tohtoročných Brit Awards!


Adele

2/20/2012

Ako na vlasovú mašlu

Na vašu žiadosť pridávam návody ako si spraviť vlasov mašlu. Nie je to nič zložité, chce to len trpezlivosť a trochu praxe.














Zdroj obrázkov: weheartit.com, youtube.com / Source of pictures: weheartit.com, youtube.com

Nalíč sa ako hviezda! #1


Prinášam Ti tie najlepšie videá, pomocou ktorých sa môžeš namalovať ako hviezda! Žiadne z videí nie sú od amatériek , takže je to v podstate profesionálne líčenie. Vybrala som niekoľko z nich, možno nájdeš lepšie, ale dúfam, že postačia. Samozrejme, aj tu budeš potrebovať trochu praxe, takže to nevzdávaj a trénuj! Dúfam že sa Ti to nakoniec podarí.

1. Líčenie ako Kim Kardashian:


                                       

2. Líčenie ako Rihanna:



3. Ako Megan Fox:



4. Ako Lea Michele:



5. Líčenie ako Dianna Agron:

                                       
                                       


Už o nedlho druhá časť!

Zdroj obrázkov: kimkardashian.celebuzz.com, youtube.com / Source of pictures: kimkardashian.celebuzz.com, youtube.com

2/19/2012

Trend: Hviezdičková potlač

V ostatných častiach sveta, ako napríklad v USA alebo vo Veľkej Británii hviezdičková potlač nie je až taká horúca novinka. No tu na Slovensku je vidieť málokedy- či už v obchodoch alebo na ľudoch. Preto vás s týmto trendom chcem oboznámiť a vyzvať vás, aby ste ho nosili pretože je to fakt krásne!


Kombinovanie kúskov s touto potlačov nie je vôbec komplikované. Treba si zapamätať len jedno pravidlo: nekombinovať ho s inými vzormi- pruhy, bodky, kosočtvorce atď. Čo sa týka farieb, je to rovnaké ako pri normálnom kombinovaní farieb- t.j čierna so všetkým a podobne. Pri kombinovaí farieb farbu hviezdičiek neriešte, len farbu látky na ktorej sú potlačené. Hviezdičky sú len bonus!


2/18/2012

Telová je nová čierna!

Telová farba je nová čierna, pretože sa dá kombinovať s hociktorou farbou a hociktorým kúskom oblečenia či doplnkom. Objavuje sa už na všetkých doplnkoch a kúskoch odevov! Môžeš ju nosiť viacerými spôsobmi - do svojho outfitu ju zakombinuješ len raz alebo sa do nej oblečieš od hlavy po päty.




Očné tutoriály #1

Vzhľadom na to, že na stránke ste si často žiadali návody na líčenie očí a vlasov, vám prinášam prvú časť z líčenia očí. Enjoy!




















Zdroj obrázkov: weheartit.com, thebeautydepartment.com / Source of pictures: weheartit.com, thebeautydepartment.com

2/17/2012

Trend: Turbany

Turban sa vracia späť do módy. Keď sa pozrieme do minulosti, turban začal byť oceňovaný už v 40-tych rokoch minulého storočia a pravdepodobne najviac oceňovaným v rokoch 70-tych keď ho začali nosiť, a tým pádom aj preferovať celebrity ako Barbra Streisand, Sophia Loren a Bianca Jagger. V súčastnosti to bola Carrie v SATC2 a Salma Hayek ktoré vzkriesili turban znova. Turban mení celkový look outfitu. Dodáva mú šmrnc, robí ho dramatickým.

2/16/2012

Make-up trend: Metalické oči

Túto jar budú v kurze silno zvýraznené oči metalickým líčením a pery telovej farby. Boli najvačším trendom na mólach kampaní jeseň a zima roku 2011 a teraz prichádzajú aj na ulice a do bežného života.
Oči môžu byť namalované jednoducho alebo "dymovo", podstatné je nevynechať trblietky. Tie môžu byť
výrazné alebo jemnéé.  Farby môžu byť tiež akékoľvek- modrá,strieborná, zelená, hnedá, čierna, biela, strieborná, fialová, dokonca aj ružová. Nie je nutné použiť trblietavý očný tieň, postačí aj trblietavá ceruzka či linka. Toto líčenie môžeš použiť aj na bežné nosenie, nie len na párty. Samozrejme, všetko podla Tvojho vkusu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...