7/19/2012

Lana Del Rey pre H&M

Nami veľmi obľúbená a v našich končinách populárna odevná značka H&M si pre svoju najnovšiu kolekciu, kolekciu A/W 2012/2013 vybrala speváčku Lanu Del Rey. Éterická sexy diva, ktorá bude jej tvárou, natočí dokonca aj televíznu reklamu, čím pravdepodobne priláka ešte viac návštevníkov do tohoto nákupného reťazca. Čo si myslíte o tomto ťahu a o tejto spolupráci?


Zdroj obrázkov: weheartit.com / Source of pictures: weheartit.com

7/12/2012

Popoluškine črievičky už aj reálne!

Túžila si aj ty niekedy byž ako Popoluška? Nuž, konečne si môžeš splniť svoj sen, aj keď len čiastočne.  Luxusná značka pochádzajúca z Francúzska Christian Louboutin vypustila na trh svoj najnovší výtvor, ktorým sú vo voľnom preklade Popoluškine črievičky (orignálny názov Cinderella's Slippers). Prvýkrát boli tieto črievičky zverejnené 4.júla tohoto roku v Paríži samotným Louboutinom, ktorý je svojim výtvorom neskutočne nadšený. Nuž, niet sa čomu čudovať, sú naozaj nadpozemsky nádherné a určite rozžiaria každé ženské oko. 








David Beckham pre Elle UK Júl 2012

Prvý krát za celú existenciu najprestížnejšieho magazínu o móde Elle sa stalo, že na titulke jeho vydania bol muž. Keďže je samotné Elle dosť luxusné, na titulke musel byť človek o nič menej luxusnejší. A tak si napokon vybral slávneho futbalistu Davida Beckhama, ktorý mal tú česť. Toto vydanie vyšlo dokonca v dvoch verziách titulky. Čo si o tom myslíte? Mne sa to páči a myslím, že to bol skvelý ťah!




Mila Kunis pre Elle UK August 2012

Nádherná herečka známa najmä z filmov Black swan a Friends with benefits zdobí titulku najnovšieho vydania módneho magazínu Elle v anglickej verzii.






7/01/2012

Inšpirácia: Trendy overaly

Obľúbené, trendy, pohodlné. A v neposlednom rade ľahko kombinovateľné. Presne také sú čoraz populárnejšie overaly. Ja osobne ich v uliciach rušnej Žiliny vídam čoraz častejšie a musím povedať, že aj napriek tomu, že sú ľahko kombinovateľné, neraz mi pohľad padne na príšerne zladenú dievčinu v overale. Preto je tu tento článok. Pár inšpirácií a tipov, ako ho nosiť. 

Tipy


  • Dlhšia verzia tohoto trendy kúsku môže byť skombinovaná so sakom, samozrejme, ladiacim s overalom
  • Ak je s potlačou či prúžkami, nekombinuj ho s výraznými doplnkami, ale nechaj ich jednofarebné, najlepšie všetky v jednej farbe
  • Obuj si k nim balerínky, gladiátorky, sandále na opätku alebo lodičky
  • Hodia sa k nim malé a elegantné listové kabelky, no ani XXL kabelku nič nepokazíš
  • Môžeš použiť aj  opasok, aj to však len pri jednofarebnom overale a nezabudni na pravdilo - buď náhrdelník alebo opasok, určite nie oboje


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...