12/24/2012

Chanel Resort Cruise 2013 kabelky

Keď sa povie Chanel bag, resp. Chanel kabelka, zrejme každá z nás si predstaví Chanel classic flap bag, teda klasickú čiernu malú kabelku na retiazke. Aj keď je táto chanelovská klasika podľa môjho názoru bezchybná a dokonalá, kabelky z kolekcie Resort Cruise 2013 sú neskutočné!
Klasické, no aj nové prevedenia kabeliek s luxusnými zlatými detailami, masívnejšími zlatými retiazkami, honosná pracka so znakom dvoch prekrížených céčiek, to všetko sú znaky najnovšej kolekcie. Páčia sa vám?






12/23/2012

Titulky módnych magazínov január 2013

Vogue US - Gwen Stefani


Vogue UK - Kate Upton


Harper's Bazaar UK - Sienna Miller

H&M Jar 2013

Jednoduché basic kúsky v pestrých farebných prevedeniach, to je druhá časť kolekcie H&M JAR 2013. ( prvá časť tu.)
Čo na ňu hovoríte?




Top párty šaty december 2012

Lámete si hlavu nad tým, kde zohnať štýlové minišaty vhodné na párty , no neminúť pri tom celý mesačný rozpočet? Poradím!
Či už sa jedná o silvestrovskú žúrku, oslavu sladkých šestnástich alebo disko, všetky sa dajú jednoducho zohnať! Pri každej zo značiek som vybrala len niekoľko kúskov, na oficiálnych webových stránkach ich nájdete oveľa viac.


Bershka
Aktuálna kolekcia Bershky priniesla niekoľko zaujímavých kúskov, pri ktorých sa nejedna slečna rozplýva. Nie som z Bratislavy ani okolia, takže vám neviem povedať, či ich v obchode v Auparku ešte nájdete, no kolekcia bola predstavená nedávno, čo znamená, že šanca tam ešte je!


129.00€


79.95€

12/22/2012

Najkrajšie hodinky: Michael Kors

Na Slovensku je značka Michael Kors pomerne neznáma, no vy ako fanúšičky *Šialenej módy* ich pravdepodobne poznáte, keďže ich môžete vídavať na stránke v albume 'Hodinky'. Značka je pomenovaná podľa samotného zakladateľa,  módneho návrhára Michaela Korsa. Jeho hodinky sú naozaj jedinečné. Vyznačujú sa svojou vysokou eleganciou, kvalitným materiálom, jemnými a vyváženými kombináciami tvarovu. Zamilovali sa do nich nielen bloggerky, ale aj celebrity. Samozrejme, modelov je veľa, a cena väčšiny z nich je €250, no nájdu sa aj modely za €200 či dokonca €500. Nájdete ich na predaniach Klenoty Aurum, tu, a na mnohých iných internetových stránkach. 








Zara December 2012



 

*Šialená móda* - Súťaž číslo 7!

Pri poslednej súťaži  sa vás zapojilo naozaj veľa a to je dôvod, prečo sa sponzorská stránka Femme Fashion rozhodla spraviť ďalšiu súťaž s blogom *Šialená móda*. Tentoraz pôjde o trojicu štýlových náramkov, ktoré sa dajú nosiť spolu, ale aj oddelene.



Ako sa zapojiť? Jednoducho!

1. Lajkni FB stránku nášho sponzora tu.

2. Zdieľaj VEREJNE túto fotku.

3. Zanechaj komentár s tvojou emailovou adresou k TOMUTO príspevku (nie k fotke, ktorú zdieľaš!)
!Zanechaj len jeden komentár, ak sa pomýliš, prvý zmaž a napíš druhý!


Súťaž končí 31.1.2013. Výherca bude vybratý náhodným generátorom. Následne ako dôkaz zoscreenujem generátor a fotku pridám na stránku. Vyhráva autor majiteľa komentáru s poradovým číslom, aké generátor vyhodí. Poštovné a výhra sú celkom zadarmo, či si z Česka alebo Slovenska. Po vyžrebovaní budem kontaktovať výhercu na mail, takže si nezabudni mail sledovať. Veľa šťastia všetkým zúčastnením! :)

12/16/2012

Interview s bloggerkou: Czech Chicks

Z vašej strany som zaznamenala veľký úspech, čo sa týka príspevku Interview s bloggerkou. Dnes tu preto mám pre vás ďalšiu vlnu, tentoraz to však budú dve bloggerky, kamarátky, ktoré majú spoločný blog. Hanka a Veronika, dve mladé slečny z Prahy, ktorých štýl sa mne osobne veľmi páči. Nielenže majú skvelý štýl a ich outfitom nie je čo vytknúť, nájdete v nich často aj kúsky značiek Celine, Balenciaga, Chanel, Tory Burch a mnoho mnoho iných high-fashion značiek. Dievčatá sú také šikovné, že už majú aj vlastný eshop!



12/08/2012

Interview s bloggerkou: Sára Sošková

Je veľmi veľa slovenských a českých módnych bloggeriek, ktoré sú trendové, inšpiratívne, skrátka vynikajúce, no nie moc známe. A práve toto je dôvod, prečo som sa rozhodla spraviť na blogu rubriku: "Interview s bloggerkou" (nie upírom, haha :D). Raz za čas tu teda uvidíte post, kde vám predstavím bloggerku, ktorá je naozaj dobrá a zaslúži si mať oveľa viac fanúšikov. Keby ste mali nejaké tipy kto by si interview zaslúžil, posielajte mi ich do správy na stránke na FB alebo na mail sialenamoda@zoznam.sk. Poprosím však len české a slovenské bloggerky.


12/02/2012

Christian Louboutin Equestria

Jedným z najnovších modelov famózneho francúzskeho návrhára Christiana Louboutina sú kotníkové čižmičky zvané Equestria. Zlatý detail na päte, legendárna červená podrážka a 16 centimetrový podpätok robia z týchto čižmičiek luxusné potešenie pre oči, no o to horšie pre nohy, vzhľadom na výšku opätku. To však vôbec neprekáža kope ženských celebrít, ktoré si ich ako správne fashion-maniačky už zadovážili. Ciara, Lady Gaga, Christina Millan a iné. Tieto botičky sú vo viacerých farbách a v dvoch materiáloch - semiš a koža. Keby vás zaujímalo, a chceli by ste si na ne našetriť, cena sa pohybuje okolo $1,900. Na oficiálnej stránke sú však totálne vypredané, predsalen - ani sa niet čomu diviť.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...