1/19/2013

10 základných kúskov od H&M

Keď sa povedia basic kúsky šatníka, určite vás napadnú jednofarebné veci, prevažne v bielej a čiernej farbe. Čiže tielka, mikiny, svetre, potom nejaké tie džíny a možno aj sačko. Odevný reťazec H&M však túto mylnú predstavu vyvracia novou kolekciou zvanou 10 Key Pieces by H&M, ktorá sa do obchodov dostane už túto jar. Džíny a takmer nič jednofarebné tu nenájdete.





















V kolekcii z jednoduchých basic kúskov nájdeme asi len klasickú čiernu koženú bundu, ktorá je must-have každej ženy aj slečny, pretože je to nadčasový kúsok, ďalej aj čiernu koženú sukňu a tiež klasickú čiernu blúzku, ktorú doladíte so všetkým. Z kúskov, ktoré nie sú až také typické a budú sa kombinovať trochu ťažšie sú to pruhované voľné tričko a pruhované šaty, ktoré opticky zoštíhľujú postavu a zvýrazňujú prsia. Tiež sako a legíny so vzorom leoparda a iné. Čo sa týka doplnkov - háemko servíruje maxi kabelky, zaujímavé šperky aj obuv. Ku každému kúsku je dokončený aj celý outfit, ktorého kúsky zoženiete za výhodnú cenu v každom "háemku".





















Source: hm.com

5 komentárov:

  1. teda pekné kusky, chystám sa kupiť si niečo leopardie, pomaly sa mi to začína páčiť, taktiež kožené leginy, a nejaká ta bluza su v mojom wishliste v blizkom čase. ale kožená sukna, no neviem neviem na to by som asi odvahu nemala.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kráásne :) Hneď by som si vedela vybrať zopár kúskov :)

    www.spwfashion.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wow tak to začínám šetřit a pak se koupí aspoŇ 2 kousky :D ;) ^^

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa páčia jedine tie bielo-čierne šaty, inak slabota, fádne a bez akejkoľvek fantázie, sorry, myslím, že vaša značka má na lepšiu kombináciu outfitov...

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, pozitívny i negatívny! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...