2/26/2012

Giuseppe Zanotti Curved Wedge

Giuseppe Zanotti Curved Wedge, čiže vo voľnom preklade zahnuté topánky na platforme sú unikátnym kúskom talianskeho návrhára Giuseppe Zanottiho. Giuseppe netvorí len tento druh topánok, tvorí aj "obyčajné" topánky na platforme a lodičky. Tieto topánky sú jediného svojho druhu - nemajú opätok. Podľa toho, že nemajú opätok, hádam, že sa na nich zle chodí. No bohužiaľ, ešte som nemala príležitosť vyskúšať si ich a keďže sa ceny pohybujú od 700$- 1500$ asi ani nebudem mať. Tieto topánky sú naozaj neobyčajné, no mne sa páčia, dúfam, že sa budú páčiť aj vám!



































Celebrity tiež riskli a obuli si ich:



Nicole Scherzinger

Lucy Hale




Angela Simmons

Victoria Justice

Predviedla ich tiež Nicki Minaj v klipe Stupid Hoe. Vidieť ich môžeš v 0:25, keď má Nicki nohu za hlavou.


Prosím vás, nehovorte na tieto topánky komentáre typu fuj, ble, hnus, otras a podobne. Sú to síce nenormálne topánky, no na nohe vyzerajú pekne. A keď na nich dokázali chodiť Nicole, Lucy, Victoria a iné, dokázali by si to aj vy. Na stránke sa často stretávam s takýmito komentármi ku fotkám, na ktorých je niečo, čo na slovenských uliciach bežne nevidíte. A úprimne, lezie mi to neuveriteľne na nervy. Je mi ľúto ľudí, ktorí to vravia len preto, že to nevidia na uliciach bežne. Ale je to normálne - ľudia sa vždy vyhýbali všetkému čo i len trochu vybiehalo zo zabehnutých kolají. Vrátane ľudí, ktorí si aj malilinko iní. A ak sa vám to naozaj nepáči, nepíšte to ku fotkám, len si to v duchu povedzte a preskočte fotku. Ďakujem za pochopenie :)

Zdroj obrázkov: weheartit.com, giuseppezanottidesign.com, youtube.com, google.com / Source of pictures: weheartit.com, giuseppezanottidesign.com, youtube.com, google.com 

4 komentáre:

  1. mne sa tieto topánky nepáčia. strašne rada by som skúsila chodiť v nich.. :D.. :D ale možno by sa našli nejaké pre mňa ktoré by sa páčili

    www.all-reserved.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vau uplne genialne, dufam ze ked si na ne zarobim, tak sa este budu nosit :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. takové dělá i Jeffrey Campbell. Podle mě to vypadá dobře :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. podla mňa sú super :) také zvláštne a asi by som si ich na nohy nedala, ale na ľuďoch ako je Nicole alebo Lucy na červenom koberci to vyzerá dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, pozitívny i negatívny! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...