4/25/2012

Špicáky sú späť!

Asi ťa nepoteším, no špicaté topánky, nami prezávané "špicáky" sú opäť v móde. Mne osobne sa páčia, no nie vždy, páčia sa mi len niektoré druhy či značky. Tento druh topánok sa mi najviac páči od značiek ako Louboutin, Louis Vuitton či Steve Madden. Najviac pritiahnu pozornosť určite neónové alebo tie s inakšou špičkou. Mimochodom, tento trend sa volá Toe Cap a ide vlastne o to, že špička topánky je iná ako jej zvyšok. Väčšinou býva strieborná či zlatá, no stačí aj keď je len inej farby. Tento trend sa dokonca objavuje aj na balerínach a môžem povedať, že mne sa maximálne páči!















Ale späť k "obyčajným špicákom". Tu prikladám niekoľko obrázkov špicatých topánok, z toho aj niekoľko celebrít, ktoré sa im podmanili tiež.












































Čo si myslíš o tomto druhu topánok ty?

Zdroj obrázkov: weheartit.com / Source of pictures: weheartit.com

13 komentárov:

  1. a boli vôbec niekedy úplne out? okrem tých aladinek siahajúcich do vesmíru... celkovo tento blog je dosť OT, hlavne niektoré komentáre adminiek, sa len smejem :D baby, máte 14 alebo už 16? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, boli out, dokonca boli časy, kedy módna polícia internetových či obyčajných magazínov pri hodnotení celebrít strhávala body práve za ne. No, tak neviem či je dosť out, ale ak je, prečo si tu? Prečo ho vôbec navštevuješ a klikáš naň? Nerozumiem tomu. Moje komentáre? Neviem o ktorých hovoríš. A bola si blízko - mám 15.

      P.S: Snažím sa tento blog a celkovo aj stránku viesť čo najlepšie, vyžaduje si to veľa nervov aj času a to čo robím ja, nezvládne každý, možno že ani ty nie. Tak ma prosím ťa nekritizuj, keď nevieš koľko driny to stojí, ďakujem.

      Odstrániť
  2. Podla môjho názoru si botky veľmi pekné. Len je tu problém s našimi nohami ;). V špicatých botách sa deformujú prsty... Prečo sa asi kedysi začali viacej vyrábať topánky s guľatou špičkou? Boty majú byť pekné, ale aj pohodlné. Budiž je to súčasťou tej mánie sedemdesiatych (v týchto veciach sa nevyznám)rokov, ale určite pozor. Ale vlastne nemám čo vraveť aj ja mám špicáky. Lenže balerínky z Humanicu... Sú veľmi pekné, žlté také jarné.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. neee, toto je prostě naprostá hrůůza :/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na všetkých tých celebritkách sa mi špicaté topánky naozaj páčia, no mám pocit, že na to musí byť človek proporčne vybavený (rozumej:dlhé nohy) :D Takže zatiaľ nad ich kúpou neuvažujem, predsa len, topánky s okrúhlou špičkou majú určite viac doseba. :) Ale topánky so špičkou inej farby, resp. zlatá/strieborná... to už je niečo iné. Tento trend je úžasný a mám v House vyhliadnuté balerínky so zlatou. :) Snáď ich ešte budú mať.
    P.S. Z debilných komentárov si nič nerob, viem pochopiť, koľko námahy ťa to musí stáť, nájsť dobré fotky na takéto typy článkov... :) Ja mám tvoj blog naozaj rada a chodím sa tu pravidelne inšpirovať (aj na FB stránke). Len tak ďalej, držím palce a sledujem ťa! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ....já tenhle trend naprosto miluju:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Z blbých komentárov si nič nerob, ja vlastním (a vlastnila som) niekoľko webových stránok (nie blogov) a viem koľko námahy a času stoja. Vždy bude niekto, kto bude mať potrebu kritizovať ťa preto, že nezdieľaš ich názory, lebo závidia alebo proste len tak z nudy. Hlavné je, ak to baví teba. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. krásne. inak strašne pekný blog a super články. Tiež mám blog o móde, ale niekedy nemám nápady :D nemohla by si mo pomôcť? Ďakujem :)
    Tvoja fanynka a facebookovská likerka PaulusenQa :D
    p.s. na sprostu kritiku nepozeraj a tes sa z peknych komentov :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Odpovede
    1. wauuuu ty si niečo pochvalila :D neverim... ďakujem :)

      Odstrániť
  9. mňa úplne dostali tie neónové, na opálených nohách vyzerajú krasne, ale šialene z nich bolia nohy, nie len, že sú vpredu úzke, ale pretože nemaju platformu cítiť v nich každú nerovnosť na chodníku. Ja osobne uprednostňujem vysokánske opätky (12-16 cm :D )s platformou, al myslím si, že jedny také neónové a jedny broskyňové so zlatou špičkou by sa mi zišli :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. V 15 si člověk myslí hodně.. sama to vidím když se podívám co jsem v 15 psala.. ale to je jedno.. s některými názory co občas píšeš nesouhlasím ale myslím si že tvůj blog/stránka na Fb je fajn, dáváš hezké příspěvky a špičaté boty jsou absolutně skvělé, dělají štíhlejší nohy a ty neonové od Louboutina jsou nádherný.. :-) takže myslím že paráda :) mám fakt ráda květinové vzory a boty se špičkou :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, pozitívny i negatívny! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...