4/29/2012

Trend: Maxi sukne

Mnoho špičkových návrhárov ako napríklad Christian Dior, Jason Wu, Emilio Pucci, Ralph Lauren či Oscar De La Renta predviedlo na mólach svojich kampaní Spring/Summer 2012 maxi sukne. Je to trend, ktorý vo svete módnych blogeriek či celebrít nie je až takou horúcou novinkou, no v našich končinách ho ľudia berú ako módny fail než ako módny hit. Tieto sukne sú nielen trendové, ale aj praktické -  môžeš ich nosiť na viacero štýlov. Samozrejme, všetko závisí od farby a strihu samotnej sukne, no aj od toho čo si k nej oblečieš a obuješ. Táto sukňa sa väčšinou ladí do vintage štýlu, no môžeš ju skombinovať aj s orckerskými či grunge prvkami - špicatými či vybíjanými detailami, rockerskými bundami i topánkami alebo okuliarmi. O tom, že tieto sukne nemusia nosiť len tie dlho- a rovne-nohé ženy ani nehovoriac. Môžeš ich nosiť aj keď máš krátke alebo krivé nohy. Tieto sukne ma úplne dostali a plánujem si jednu z nich kúpiť. Mimochodom, zoženieš ich napríklad aj v týchto obchodoch: Camaieu, F&F, Next, H&M, Debenhams či S.Olivier. Krásne maxi sukne som videla tiež na romwe.










































Ako ich nosiť?

Aj keď je na trhu množstvo farieb, strihov a potlačí či vzorov, ale všeobecne platia pri nosení týchto sukien dve pravidlá:

 1. Ak si útla, resp. nižšia, je pre teba vhodné nosiť jednofarebnú sukňu s tričkom, ktorého výstrih je do písmena V, s opätkami a, samozrejme, s doplnkami.

2. Ak si vysoká a chceš vyzerať nižšie, nos maximálne dvojfarebnú sukňu, k tomu baleríny alebo nízke topánky, bolero či blejzer a doplnky. Ak si vysoká a chudá, môžeš nosiť plisovanú sukňu.

Ako a s čím kombinovať sukne? Inšpiruj sa obrázkami blogeriek či celebrít, pretože tie ich nosia, samozrejme, tiež.













Zdroj obrázkov: weheartit.com / Source of pictures: weheartit.com

6 komentárov:

  1. krásné. ale ještě víc než maxi sukně, se mi líbí asymetrické sukně))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Milujem ich!
    Ale čo je na nich najsamlepšie?
    Vytiahnem ich vyššie, prepášem opaskom a šatičky sú na svete :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. milujem tie suknee <3 <3 ak nájdem nejakú, ktorá sa mi bude fakt páčiť, určite si nejakú kúpim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jedine ak asymetrické - vpredu krátke, vzadu dlhé.. veď načo zakrývať krásne a dlhé nohy? :D ale nie, len ich nenosím :D radšej mini :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nevíte někdo kde se dají podobné sehnat? :X

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, pozitívny i negatívny! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...