5/14/2012

Mužské trendy 2012

Keďže stále píšem len o ženských trendoch, rozhodla som sa jeden článok napísať aj o tých mužských. Neviem koľko chalanov či chlapov je na mojej stránke, no určite sa ich nájde aspoň pár, takže dúfam, že to nerobím zbytočne a že ich to poteší, inšpiruje a hlavne presvedčí, že chlap, ktorý je trendy, nemusí byť hneď homosexuál. Mnoho ľudí (nielen mužov) si totiž myslí, že ak je chlap trendovo oblečený a stará sa o seba, je hneď homosexuál. Ale to je chyba, vôbec to tak nie je. Takže, ideme na tie trendy!


1. Nohavice po členky

Nový typ nohavíc, ktorý vyžaduje predsa len trochu odvahy, pretože v našich končinách môžeš byť za blbca, ktorý si kúpil o číslo menšie nohavice. No zaručujem, že kto sa vyzná a vie, to ocení! K nim už len oxfordky či mokasíny a ideš!

Kde to kúpiť?  H&M, F&F, Debenhams



Giorgio Armani


Lanvin




Dolce & Gabanna


Dolce & Gabanna


Dsquared

2. Kockovaný vzor

Nikdy nevyšla z módy, no teraz útočí ešte silnejšie. Nohavice, saká, tričká, košele, šatky, ponožky, proste všetko. Stavím sa, že máš minimálne jeden kockovaný kus oblečenia v skrini. Či máš, alebo nie, je čas vytvoriť či rozšíriť zbierku. Kombinovanie s inými vzormi len na vlastné riziko, aj keď na prehliadkových mólach platí opak. Všetci predsa vieme, že tam to ide z extrému do extrému.

Kde to kúpiť? Takmer všade - Zara, H&M, Gate, New Yorker

Bottega Veneta


Bottega Veneta




Gucci


Jean Paul Gaultier

3. Modrá farbou roka

Tento rok je farbou roka 2012 u mužských trendoch. Tyrkysová, azúrová, nebesky modrá, námornícka, dokonca aj indigová. Jednoducho všetky jej odtiene!

Kde to kúpiť? H&M, F&F, Marks & Spencer, Zara

Bottega Veneta

Versace

Roberto Cavalli


Roberto Cavalli

4. Vzorované nohavice

Nielen tričká, košele, pokývky hlavy, ale už aj nohavice. O čom je reč? Predsa o vzorovaných nohaviciach, ktorý vyžadujú  odvahu a vkus. Pretože zladiť ich, to veru nie je jednoduché.

Kde to kúpiť? Zara

Burberry


Givenchy


Prada


Roberto Cavalli

Značka Versace nesklamala ani tentoraz, a vsadila rovno na celé obleky:



5. Farebná klasika

Odteraz je sako s nohavicami v obyčajnej čiernej už len klasikou. Prichádza nová, svieža verzia tohoto look-u. Žltá, modrá, červené, zelená, biela. Aj v takej farbe môže byť sako s nohavicami.

Kde to kúpiť? F&F, Zara

Roberto Cavalli







Bottega Veneta


Calvin Klein



6. Maxi taška do ruky

Maxi taška do ruky pomaly nahrádza ruksaky, tašky cez plece či (nedajbože) igelitky. Či už kožená, semišová alebo bavlnená, dodá šmrc, elegnciu a navyše predstavuje perfekcionizmus. O praktickej stránke ani nehovoriac.

Kde to kúpiť? H&M, Zara, Puma, Marks & Spencer

Louis Vuitton







Burberry

7. Pánska brošňa

V našich končinách novinka, takže sa obavám, že tak skoro to neuvidím. Nezvyčajné, no predsa pekné.  Na saku či na svetríku? Môže byť!

Kde to kúpiť?  Nič som nenašla, takže najskôr ručná výroba :)









8. Farebné ponožky

Ďalší trend, ktorý vyžaduje dávku odvahy. Farebné ponožky do mokasín či oxfordiek. Malý detail, ktorý ozdobí a rozžiari celý ouftit, prakticky zadarmo. Lepšie vyniknú pri skrátených nohaviciach (trend č.1).

Kde to kúpiť? Gate, H&M, F&F










10. Háčkovaný sveter

Typický sveter do tuhej zimy. No nielen tam, samozrejme, ak sa vyrába z tenšej látky, dá sa nosiť ešte aj v marci. K tomu úzke džínsy alebo nohavice prírodných farieb. Väčšinou býva strihaný ako rolák, takže šál nepripadá do úvahy! 

Kde to kúpiť? Zara

 Hermes


Simon Spurr


Dirk Bikkembergs

Zdroj obrázkov: weheartit.com / Source of pictures: weheartit.com

7 komentárov:

  1. super vymakany clanok :) muzsku modu predsa mame rady tiez len akosi na nu zabudame a potom sa cudujeme ze nasa polovicka chodi cely tyzden v jednom tricku a nohaviciach a my sui mennime outfity 3x denne :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. potrebovalo by to aj inspiraciu z ulic a podobne, nie len z prehliadkovych mol, ale palec hore za snahu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. dokonalý článok :) súhlasím s Marry and Missy :D mimochodom tie pletené svetre sú dokonalé... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zdravíčko, Pepinka se rozhodla uspořádat historicky první giveaway o new look doplňky do vlasů, tak bude ráda, když se zúčastníš, protože ceny jsou opravdu lahodně gurmánské;)=D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Podľa mňa je táto pánska móda otrasná! až na nejaké 4 fotky, sorry ale keď sa takto oblieka nejaký chalna na SK tak si myslím, že nemá vkus

    OdpovedaťOdstrániť
  6. článek mě potěšil, tašku do ruky i brože nosím už dávno a tak před dvěma týdny jsem si pořídil i první barevné ponožky ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. vyborný článok :) Mohli by byť aj častejšie články ohľadne pánskej módy :):):)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, pozitívny i negatívny! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...