5/28/2012

Plavkové trendy 2012

Leto sa nezadržiteľne blíži a určite každá z vás chce (aj) toto leto na pláži či na kúpalisku oslniť nielen postavou, ale aj plavkami. Ešte si si plavky nekúpila? Poradím, ako zažiariť! Ak nechceš priťahovať pozornosť extravagantnými plavkami, odporúčam stále trendy, ktoré tu boli, sú a ešte pravdepodobne aj dlho budú. Tým myslím plavky s pásikmi do námorníckeho štýlu, kvetinové vzory na plavkách, etno vzor a mohla by som pokračovať do tretej svetovej. Ale chceš naozaj upútať niečím novým, extravagantným a doteraz nevídaným? Chceš, aby na tebe viseli nielen mužské pohľady ale aj tie ženské? Pomôžem!

Modelka Candice Swanepoel pre najnovšiu kolekciu značky Victoria's Secret




1. Bandeau plavky

Vršok plaviek, ktorý je medzi prsníkmi ako keby preložený či stiahnutý alebo má tvar obdĺžnika a poväčšine nemá ramienka. Je vhodný hlavne pre dievčatá s malým poprsím. Môžeš ho vidieť aj na fotke s Candice.





2. Jednofarebné celé

Celé plavky jednej farby, tento rok budú dominovať pastelové farby. Sú aktuálne hlavne tento rok, no nikdy nevyjdú z módy a môžeš ich nosiť každý rok, až kým celkom nevyblednú. Hodia sa hlavne dievčatám, ktoré chcú zakryť väčšie bruško.




3. Na jedno rameno

Krásne, rozkošné alebo sexy. Také sú plavky na jedno rameno, ktoré sú hitom tejto sezóny. Bikiny aj celé. Nemajú chybu až na to nie príliš krásne opálenie, ktoré po nich zostane...





4. Flitre 

Po oblečení, doplnkoch a topánkach je tento detail už aj na plavkách. Buď len niekoľko kúskov flitrov, alebo rovno celé plavky. V oboch prípadoch je to zaujímavé, krásne, no i neobvyklé.







5. Lemovaný top

V angličtine aj ako "fringe bikini" majú top, ktorý vyzerá akoby ho niekto postrihal. Je vhodný, ak chceš opticky zväčšiť svoje poprsie. Spodok je obyčajný, nemusí byť jednofarebný, no nemal by už obsahovať volány, flitre, ani výrazné detaily.






6. Volániky

Nie je to žiadna novinka, no ruku na srdce, ako často ich vídaváš? Ja pramálo, tu na Slovensku a v Česku je to asi stále úplna novinky. Nemyslia sa tým len klasické veľké napumpované volány, ale aj malé volániky, ktoré sú po okrajoch plaviek a vyzerajú ako ohrýzené.









7. Retro plavky

Retro sa vracia a to úplne všade, dokonca aj čo sa plaviek týka. Zvýšené pásy, červená, biela, námornícka modrá a bodky. Predovšetkým celé, no aj bikini sú povolené.






8. Potlače

Nielen leopardie a kvetinové, ale aj zebrované, hadie, geometrické, cicakové, proste všetky možné.





9. Výrezy 

Štipka extravagancie je potrebná aj na pláži a to vďaka plavkám s výrezmi, väčšinou po bokoch bruška. Plavky si okrem odvahy vyžadujú aj ploché bruško, inak by to mohol nastať nepríjemný moment.








10. Neónové plavky

Trend, ktorý sa páči takmer každej z nás. Pritiahnu pozornosť a pritom nie sú ani extravagantné, čo sa týka strihu. Ťažšie už je to s ich dostupnosťou v obchodoch a e-shopoch.






Aký máte pocit z tohtoročných plavkových trendov? Čo sa vám páči a čo nie? Čo by ste si s radosťou obliekli a čo určite nie? Komentuje! Som zvedavá na vaše názory, tak do toho!


Zdroj obrázkov: weheartit.com, jolidonfashion.com / Source of pictures: weheartit.com, jolidonfashion.com

12 komentárov:

  1. Ja už mám plavky... Neónové! Tyrkysové :) Mne sa páčia všetky typy asi ale očarili ma teraz tie moje :) Niekedy sa zobrazia aj na blogu :)

    someone-like-fashion.blogspot.com

    Som tvoj follower :) Pekný blog :)

    Tess with Love ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Možno som staro-módna ale mne sa strašne páčili tie neviem ako ich pomenovať :D tie celé také ako keby z 80. rokov :) úžasné sú určite keď ich nájdem tak budu moje. :)

    Krásny blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som si kupila vcera plavky!!!! Z new yorkera neonove ruzoveee! Mam fotku na mojom blogu!

    http://www.supercutesupereasy.blogspot.com/

    Followujeem:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. kde si kupila neonove plauky ?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Možem sa spýtať ci mi neviete poradiť kde na internetovej stranke sa daju objednat krasne plavky :) Aj nejake neonove farby :) Dakujem.:))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Och mne sa tiež veľmi veľmi páčia tie retro plavky - ake len tie celé. Tie s výrezmi na bokoch bruška tiež vyzerajú zaujímavo. Osobne nemám veľmi pekné bruško, preto skôr preferujem celé plavky

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super blog :)) chcem sa spýtať, že kde sa dajú zohnať plavky "fringe bikini" ? Ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pridaj si na facebooku profil Obchodik u ruzovej vily, tam ma take tie biele, modre aj zlte:)

      Odstrániť
  8. Já s těma třásněma viděla jednodílný plavky..v FaF..a taky vypadaly dost dobře..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. nevíte, odkud jsou ty třetí retro plavky? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. A kde´jsou obyč plavky s puntíkama? :OO

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja mám tie titulné cyklaménové aj strapcové tyrkysové :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, pozitívny i negatívny! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...