7/01/2012

Inšpirácia: Trendy overaly

Obľúbené, trendy, pohodlné. A v neposlednom rade ľahko kombinovateľné. Presne také sú čoraz populárnejšie overaly. Ja osobne ich v uliciach rušnej Žiliny vídam čoraz častejšie a musím povedať, že aj napriek tomu, že sú ľahko kombinovateľné, neraz mi pohľad padne na príšerne zladenú dievčinu v overale. Preto je tu tento článok. Pár inšpirácií a tipov, ako ho nosiť. 

Tipy


  • Dlhšia verzia tohoto trendy kúsku môže byť skombinovaná so sakom, samozrejme, ladiacim s overalom
  • Ak je s potlačou či prúžkami, nekombinuj ho s výraznými doplnkami, ale nechaj ich jednofarebné, najlepšie všetky v jednej farbe
  • Obuj si k nim balerínky, gladiátorky, sandále na opätku alebo lodičky
  • Hodia sa k nim malé a elegantné listové kabelky, no ani XXL kabelku nič nepokazíš
  • Môžeš použiť aj  opasok, aj to však len pri jednofarebnom overale a nezabudni na pravdilo - buď náhrdelník alebo opasok, určite nie oboje
















Lauren Conrad

Blake Lively


Dita von Teese


Kim Kardashian


Cher Lloyd

Zdroj obrázkov: weheartit.com / Source of pictures: weheartit.com

10 komentárov:

  1. overaly - rok stary trend. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite viac :) inaš páči sa mi, ako sa vyžívaš v tom, kde spravím chybu a ako do mňa rada rýpeš, bohužial, asi máš nudný život, že musíš riešiť ten môj, nevadí, aj takí musia byť ;))

      Odstrániť
    2. Teeny_Tiny_Toe: Áno :)) když toho tolik víš, určitě víš, že móda se stále opakuje, takže to nebude asi pouze rok starý trend :)) jinak nikde se tu nepíše že je to nejnovější trend. Dej si pohov, jestli máš lepší blog a stránku s 90 tis. fanoušku, sem s ní ;)

      Jinak Danielo, moc pěkný :) sama mám dva overaly a info se určitě hodí !:) děkuju

      Odstrániť
    3. jj pardon baby. sama som si uvedomila, po odoslani, ze je to min 3-4 roky.
      a >> daniela - ja neriesim tvoj zivot, iba reagujem na to, co uverejnujes. a ver mi, nevyzivam sa. a vlastne komentujem len zlomok toho, co by sa dalo (mozno sa to vola "vyjadrenie svojho nazoru"?) a fakt neviem, kde rypem, ale fajn. chapem, ze pre teba asi "iny pohlad na svet" ako ten tvoj proste neexistuje a dufam, ze v zivote s tebou bude kazdy len suhlasit, obdivovat ta a pritakat ti. ;)

      (uuplne nepodstatny komentar beries az prilis osobne)

      Odstrániť
    4. Nevyžívaš? No neviem, na článok "Niečo o mne" si reagovala min. 20 vetovým komentár, kde nebol ani len náznak pozitívnej myšlienky či pozitívneho názoru na mňa. A vieš prečo to beriem osobne? Pretože si len rada, že som spravila chybu a úplne rada ma na to upozorňuješ. Keby si napísala : "adminka, ale toto nie je nový trend, má už možno 2 roky", poviem, že áno, máš pravdu, ale ty tam dám ešte toho smajlíka aby mi docvaklo že som spravila chybu a že ty si lepšia... A vieš prečo komentuješ len zlomok? pretože väčšina príspevkov je bezchybných.. ak ti mám niečo povedať, dávam ti radu, sprav zo svojho blogu taký dobrý a tak často navštevovaný ako je ten môj, pretože ako vidím, je celý o hovne a je tam max.10 prsípevkov. Mám ja začať buzerovať tvoju robotu? asi nie, pretože by to nedopadlo dobre... A predstav si, existuje iný pohlad na svet ako ten moj a dokonca ich aj rešpektujem, tak ma tu prosím nesúď podľa jedného komentára... btw, na kritiku ostatných reagujem doobre, ale na tú tvoju, škodoradostnú veru nie , MAJ SA! ;)

      Odstrániť
    5. veľmi pekný článok :) len nesúhlasím s tým pravidlo "buď náhrdelník alebo opasok, určite nie oboje". Podľa mňa ak sú zladené a hodia sa k overalu, je to veľmi pekné :) máš tu aj pár fotografií kde je aj opasok aj náhrdelník :) ale inak na je to ďalší vydarený príspevok :)

      Odstrániť
    6. ano ano ale vieš čo som myslela, že nie dlhý náhrdelník až k pupku a k tomu široký opasok, to je zle, ale uzučký opasok a retiazka alebo golierový náhrdelník, to je v poriadku :))

      Odstrániť
  2. Ja mám tiež jeden overal čisto fialový, je ozaj veľmi pohodlný a nosím k nemu galdiátorky a hrubý opasok ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja má čisto čierny overal :D ale nosím ho iba keď je teplo, takže ho nemusím moc kombinovať :D
    mimochodom úžasný blog :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja mám z H&M taký modro biely krátky :) je úplne úžasný :))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, pozitívny i negatívny! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...