8/02/2012

Najkrajšie šaty a róby: Zuhair Murad

Ako som spomenula v mojom druhom interview, keby som si mala zvoliť šaty na červený koberec, určite by to boli tie od návrhára menom Zuhair Murad. Aj keď je tento návrhár pomerne neznámy (dúfam, že len zatiaľ), jeho tvorba je úplne skvostná. Rozprávkovo jemné, žensky dievčenské, no i vášnivo sexy a odhaľujúce, také sú jeho šaty. Jennifer Lopez, Taylor Swift, Paris Hilton, Katy Perry, Blake Lively, Hayden Panettiere, niekoľko z nemála svetovýhc hviezd, ktoré podľahli čaru Zuhairových rób. Podľa mena je dosť        jasné, že to Francúz, Američan ani Brit nebude a je to tak. Zuhair je totiž pôvodom z Libanonu, no jeho butiky sú momentálne už aj v  Paríži či Miláne. Viac jeho šiat si môžeš pozrieť na jeho officálnej stránke.


Z najnovšej kolekcie

















Z najnovšej kolekcie

 Celebrity:






















5 komentárov:

  1. to je super :) úžasné šaty
    mohla by som sa spýtať sama si robila ten úvodný obrázok, ak áno tak kde?

    Sofia

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aaach, moj oblubeny navrhar :) tie jeho modely su ako z rozpravky...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jeee, já sem si řikala odkud má Blake ty nádherné šaty :) Blake zbožňuji, a pravidelně ji sleduji, tak jsem ráda a vlastně ani ne moc překvapena, že právě zná a nosí róby od tohoto návrháře!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. dokonale saty, uz len preto,lebo dokazali skryt vacsi zadocek JLo :) vid saty JLO s hlbokym vystrihom "v" ... dokonaloost!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, pozitívny i negatívny! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...