11/10/2012

Victoria's Secret Fashion Show 2012

Prehliadka najluxusnejšej spodnej bielizne na svete, na ktorú sa celý jeden rok tešia ľudia po celom svete, sa konala v stredu večer a tento rok bola dokonalá! Modelky boli ako vždy neskutočne nádherné, ich telá, vizáž, no predovšetkým úžasná spodná bielizeň a kostýmy ktoré predviedli naozaj vyrážali dych! Okrem stálych anjelikov ako Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr a iné, sme na móle videli aj niekoľko nových tvárí, konkrétne dve britské modelky Cara Delevingne a Jourdan Dunn a tiež maďarskú modelku Barbaru Palvin.








Nová tvár - Cara Delevingne


Prehliadka bola inšpirovaná rozprávkami, cirkusom, džungľou, záhradou, divokým západom či sviatkami ako sú Halloween, Valentín, Nový rok a Deň sv. Patrika. Celá prehliadka sa skladala zo štyroch tém - 'Circus', 'Silver Screen Angels', 'Dangerous Liasons' a 'Angels in bloom'.
































Nová tvár - Jourdan Dunn










Nová tvár - Barbara Palvin
















Ani tento rok nesmeli na prehliadke chýbať spevácke hviezdy, ktoré už aj tak dokonalú šou ešte viac zdokonalia! Tento rok to bola Rihanna, Justin Bieber a Bruno Mars. Všetci predpokladali, že najväčšou hviezdou na móle bude Justin, no bol to omy! Barbadoská kráska bola taká krásna a očarujúca, že na móle sa nedala prehliadnuť či už po zvukovej alebo vizuálnej stránke a chvíľkami dokonca zatienila nádherných anjelikov! Dokonca sa aj zahrala na modelku a v ružovom negližé sa prechádzala po móle ako pravá modelka a tiež rozosmiala niektoré modelky, keď ich počas prehliadky tľapkala po sexy zadočkoch.





















Ako každý rok, aj tento rok návrhári značky Victoria's Secret vytvorili unikátny kúsok, nazvaný Super Bra. Je zdobený polodrahokamami, krištáľom či briliantmi a má hodnotu niekoľko miliónov dolárov. Tento rok ju na móle predviedla dvojnásobná mama Alessandra. Jej hodnota bola 2,5 milióna dolárov!







Nám, obyčajným smrteľníkom a fanúšikom tejto famóznej značky a prehliadky, neostáva nič iné, ako čakať do 4. decembra, kedy konečne uvidíme túto úžasnú šou na videu. Práve v tento deň ju odvysiela televízia CBS a my konečne naplníme svoje túžby.


Aký je tvoj názor na tohtoročnú šou? Nebola úžasná? Na zdelenie svojho názoru použi komentár!



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý jeden komentár, pozitívny i negatívny! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...