12/23/2012

Top párty šaty december 2012

Lámete si hlavu nad tým, kde zohnať štýlové minišaty vhodné na párty , no neminúť pri tom celý mesačný rozpočet? Poradím!
Či už sa jedná o silvestrovskú žúrku, oslavu sladkých šestnástich alebo disko, všetky sa dajú jednoducho zohnať! Pri každej zo značiek som vybrala len niekoľko kúskov, na oficiálnych webových stránkach ich nájdete oveľa viac.


Bershka
Aktuálna kolekcia Bershky priniesla niekoľko zaujímavých kúskov, pri ktorých sa nejedna slečna rozplýva. Nie som z Bratislavy ani okolia, takže vám neviem povedať, či ich v obchode v Auparku ešte nájdete, no kolekcia bola predstavená nedávno, čo znamená, že šanca tam ešte je!


129.00€


79.95€



35.99€


H&M
Obchodný reťazec, z ktorého má každá z nás doma minimálne 10 vecí. Kvalita sa rovná cene, trendové kúsky a predovšetkým dostupnosť, to sú dôvody prečo máme rady háemko. I keď, treba podotknúť, že keď sa ponuka žilinského H&M a bratislavského, je neporovnateľná. Dúfajme teda, že aspoň jedny z týchto šatičiek budú v každom obchode.

29.95€ ( 2 farby)



29.95€


14.95€ (dve farby)



Mango
Španielska značka, ktorá nás dostala svojou trendovosťou priniesla tiež niekoľko šiat do albumu s názvom Get ready for the Christmas parties season with Mango. Viac kúskov nájdete tu.


69.99€


69.99€ (2 farby)


79.99€


Tally Weijl
Úprimne povedané, s touto značkou nemám moc dobré skúsenosti, čo sa týka kvality. Ak tam však nakupujete rady, nejdem vás odhovárať. Preto aspoň minimálne aj z tohto súdka.


29.95€


39.95€

Asos.com
Asos je najväčší online obchod s oblečením na svete, takže je pochopiteľné, že práve tam nájdete najväčší výber šiat, od denných až po párty šaty. Niektoré ceny sú naozaj astronomické, preto som vyberala z tých lacnejších.

111.12€


152.79


66.67€


90.29€


97.23€

Samozrejme, že vkusné minišaty vhodné na párty nájdete aj na iných portáloch, napríklad tu:

- http://www.fashionunion.com/
- http://www.motelrocks.com/shop/
- http://www.newlook.com/
- http://www.oasap.com/
- http://www.romwe.com/
- http://www.sugarlips.com/
- http://glamorousuk.com/

Dúfam, že som vám pomohla! :)

sources: mango.com, hm.com, asos.com, tally-weijl.com, bershka.com

4 komentáre:

  1. Všetky sú krásne ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám ty první z H&M a chystám se s nima ke stromečku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. všechny šaty z Bershky jsou perfektní! byla bych ráda, kdyby jste udělali nějaký článek o lodičkách na plesy a večírky, když je plesové období:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, pozitívny i negatívny! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...