1/19/2013

Charlotte Olympia - Dolly

Medzi najluxusnejšie topánky na svete patria tie od značiek Louboutin, Jimmy Choo, Giuseppe Zanotti, Manolo Blahnik či Steve Madden. Všetko sú to, paradoxne, muži, kto tvoria topánky, pre ktoré sú ženy schopné zabíjať. Teraz im však na krk dýcha mladá značka s názvom Charlotte Olympia, nazvaná podľa samotnej návrhárky. Na Slovensku temer neznáma mladá angličanka, ktorá obuvnícku kariéru začala len v roku 2006. Aj keď je na trhu len krátko, už sa dokázala presadiť v šatníkoch celebrít a vydobiť si svoje miesto medzi najžiadanejšími topánkami sveta.























Tak ako má Louboutin svoje klasické čierne lodičky, ktoré boli jeho prvým modelom a stali sa nesmrteľnými, Charlotte má svoj model Dolly. A rovnako, ako má Louboutin legendárnu červenú podrážku, ktorá je len a len jeho, Charlotte má na podrážke (a aj na krabici od topánok) pavučinku. 
Model Dolly, ktorý vám chcem dnes predstaviť, je v podstate jej klasika. Ihličky s 15-centimetrovým opätkom a 4-centimetrovou zlatou platformou. Ich cena je skoro €700, pokiaľ nevychytáte zľavu, no cena, prirodzene závisí od modelu. Vyrábajú sa vo viacerých farebných prevedeniach, materiáloch, potlačiach alebo aj s rôznymi detailami. A tak ako som sa do nich zamilovala ja, tak aj celebrity. Len s tým rozdielom, že oni si ich môžu dovoliť.




KAYTURE











Samozrejme, že toto nie je jediný model od Charlotte, ktorý si celebs obľúbili. Sú to tiež Kitty Heels, Kitty Wedges, či Kitty Flats, ktoré sa stali rovnako imitovanými ako kabelka Speedy od Vuittona. Ale o tom zase nabudúce! 

Source of pics: weheartit.com

4 komentáre:

  1. Zabíjala by som pre také topánky! Sú krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásne topánky ♥ http://twoinblack.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na obrázku vyzerajú nádherne. Akurát by ma zaujímalo, či sú rovnako pohodlné :)

    http://www.margifashion.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, pozitívny i negatívny! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...