1/13/2013

Giuseppe Zanotti a Kanye West po druhé!

Mnoho z vás vie, že Kanye sa okrem rapovania živí aj navrhovaním oblečenia a obuvi pre ženy. Nie je to tak dávno, čo sa spojil s famóznym návrhárom topánok, menom Giuseppe Zanotti a vytvorili tak spolu perlové sandále, o ktorých ste mohli čítať aj u mňa na blogu. Povedzme, že nepadli do vkusu zrovna každej žene, no práve tieto topánky padnú!





Kanye a Giuseppe tentoraz vytvorili naozaj unikátne sandále, ktorých názov je Cruel Summer Heels. Ich presná cena sa ešte nevie, no odhaduje sa, že to bude ako pri predchádzajúcom páre, teda okolo $5,000. Je to limitované množstvo a sú v dvoch farebných prevedeniach: bielej a čierno-zlatej. Jedna z prvých žien, ktorá si tieto topánočky odskúšala bola Kanyeho priateľka a matka jeho budúceho potomka, Kim Kardashian. Pochválila sa nimi na sociálnej sieti Twitter a tým spravila Kanyemu slušnú reklamu. Tiež o nich vyhlásila: "Cruel Summer Kanye West Giuseppe Zanotti heels! Kanye and Giuseppe Zanotti have created these amazing  limited edition heels to commemorate Cruel Summer. How incredible are these!?"














Sources: fashionismyonlydrug.com, fashionfoiegras.com

5 komentárov:

  1. kopirujes fashion is my drug blog vcera som to tam pozerala

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je to predsa uvedené na konci článku ako zdroj :)

      Odstrániť
    2. dobre rano:) ved takto funguju skoro všetky blogy, či myslíš, že autorke tohto blogu posiela zanotti a kanye tlacove spravy a kim fotky?

      Odstrániť
  2. Wow jsou krásné, hlavně v té černo zlaté ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ty jeho předchozí se mi líbily víc :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, pozitívny i negatívny! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...