2/17/2013

Novinky zo sveta vôní

V poslednej dobe na trh dorazili hneď tri nové parfémy od profesionálnych parfumérov. Niektoré sú horúce top novinky, iné už možno trónia na vašej poličke. Poďme si ich predstaviť!


1. SAINT LAURENT MANIFESTO


Charakteristika: Yves Saint Laurent Manifesto je exkluzívna dámska vôňa, ktorá predstavuje kreativitu, tajuplnosť a vášeň. Žena, ktorá tento parfém nosí je originálna, záhadná a sofistikovaná. Kamkoľvek vojde, zanechá po sebe neobyčajný dojem. Vôňa Manifesto symbolizuje podmanivosť a tajomstvo fialovej farby, ktorá sa objavuje i na flakóne parfému. Samotný začiatok vône Yves Saint Laurent Manifesto je tvorený okúzľujúcimi notami jedinečného bergamotu a šťavnatých čiernych ríbezlí, ktorý je doplnený osviežujúcimi zelenými tónmi. Srdcom prestupujú esencie hodvábneho jazmínu a hravé konvalinky. Základ vône sa skladá z hrejivého cédrového a santalového dreva. Vzrušujúce fazule tonka sa dokonale snúbia so sladkou arómou vanilky. Tento zvodný dámsky parfém od Yves Saint Laurent môžete nosiť bez obáv po celý deň. Zahalená do jeho závoja obstojíte v každej situácii. Dámska vôňa Yves Saint Laurent Manifesto je špeciálne navrhnutá tak, aby nenechala žiadneho muža kľudným! Aróma tohto parfému vo vás prebudí nové netušené možnosti a dimenzie. Vôňa Manifesto podtrhne vašu osobnosť a vyzdvihne všetky vaše prednosti.
Balenia a ceny: Keďže v sietí parfumérií FAnn ani Marionnaud ju zatiaľ nenájdete, na internetových obchodoch ju nájdete v 50 ml balení za 62,40€ alebo v 90 ml balení za 81,90€ 
(text a ceny www.parfums.sk)



2. CHLOE SEE BY CHLOE


Charekteristika: Radostná, spontánna, plná zázrakov. Vôňa See by Chloé, ktorú vytvoril parfumér Michel Almairac, odhaľuje návykovú kvetinovú arómu. Rovnako ako sladký úsmev, vrchné šumivé tóny bergamotu rozvíria zmysly. Zaujímavo horkastá esencia See by Chloé vzlieta. Elegantný jazmín v súlade s kvetom jablone zvýrazňuje prirodzenú zvodnosť. Voňavá hra na schovávačku odhaľuje zmyselné tóny santalového dreva a vanilky.

Balenia a ceny: Túto vôňu nájdete už aj v parfumérií FAnn a to hneď v troch rôznych baleniach - 30 ml, 50 ml a 75 ml. Ceny sa pohybujú od 45,00€. Tiež nájdete ako doplnok sprchový gél a telové mlieko.

(text a ceny eshop.fann.sk)




3. ROBERTO CAVALLI JUST CAVALLI


Charakteristika: Zvodná vôňa vznášajúca sa vzduchom. Nevedome povedomá. Úplné prepojenie. Nie je možné si ju nevšimnúť, nieto ju ignorovať. Ako uhryznutie lásky. Pulz sa zrýchľuje. Je to jednoducho žiadostivosť, jednoducho túžba, jednoducho Cavalli. Je to krémová sexy kvetinová kompozícia. Otvára sa oslňujúcimi hornými tónmi z neroli, esenciálneho oleja extrahovaného z kvetov horského pomarančovníka. Nasledujú príťažlivé tóny v srdci zo vzácneho tahitského tiaré. Tento lákavý kvetinový mix zakončujú krémové akordy palisandrového dreva, ktorý dodáva silu a vznešenosť. Svieža, intenzívna a príťažlivá, Just Cavalli je vôňa mladosti a zvodnosti.

Balenia a ceny: Rovnako ako pri predchádzajúcej vôni, aj túto nájdete v 30 ml, 50 ml a 75 ml baleniach, pričom ceny sa začínajú na 39,00€. Rovnako si môžete dokúpiť aj sprchový gél a telové mlieko.

(text a ceny eshop.fann.sk)





4. VALENTINO VALENTINA ACQUA FLOREALE


Charakteristika: Vôňa Valentina Assoluto sa odkláňa od kvetinového charakteru pôvodnej vône Valentina a prináša intenzívnejšiu, tajomnejšiu a zmyselnejšiu esenciu s hlbokým chyprovým charakterom. Ústredná chyprová téma bola zvolená pre svoju silu a eleganciu, a ingrediencie boli vyhľadávané predovšetkým v Taliansku. Vrchné tóny patria sviežemu talianskemu bergamotu, broskyni zo Sicílie a bielej hľuzovke z Piemontu. Srdce vyžaruje opojnú vôňu zloženú z kvetov tuberózy, stredomorského jazmínu a jemnej vanilky z Madagaskaru. Chyprový základ pozostáva z cédru, dubového machu a pačuli.


Balenia a ceny: Kúpite ju len v dvoch baleniach - 50 ml (75,50€) alebo 80 ml (90,00€). K vôni nenájdete ani sprchový gél, ani telové mlieko.

(text a ceny eshop.fann.sk)





5. GUESS GIRL 


Charakteristika: Parfumér Laurent Le Guernec chcel, aby táto vôňa zachytávala mladistvý, koketný a veľmi sexy aspekt, inšpirovaný ženami ako Brigitte Bardot a Marilyn Monroe. A práve kvet agátu podtrhuje onen zmyselný a sladký postoj Guess Girl. Toto fascinujúce spojenie sa stalo základom samotnej vône. Vôňa sa otvára výbuchom sladkého prísľubu: nevinný malinový nektár, lahodný melón a fascinujúce tóny bergamotu. Nechajte sa zvádzať vzrušujúcou zmesou brazílskej tropickej orchidey, opojného kvetu agátu a omamnej ľalie. Nakoniec vás uchváti zmyselná vanilka a hrejivé santalové drevo, zanechávajúce dojem rovnako dlhotrvajúco ako rúž na vankúši.

Balenia a ceny: Toaletnú vodu zoženiete v troch rozličných objemoch, a to 30 ml, 50 ml alebo 100 ml, pričom ceny začínajú na sume 29,00€.


(text a ceny eshop.fann.sk)




Tak čo, ktoré ste už vyskúšali? 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý jeden komentár, pozitívny i negatívny! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...