6/27/2012

Inšpirácia: Sako & šortky


Všetkým z nás sa páčia saká, veľa z nás ich dokonca aj má. Prečo? Sako je kus oblečenia, ktorý nielenže vykoná účinnú potrebu, čiže zahriať telo, či schovať pred zimou, ale je aj skvelým módnym doplnkom, ktorý  zmení outfit. Už dávno neplatí, že je elegantným prvkom hodiacim sa len starším ženám či mužom. Stal sa trendom, ktorý si zamilovali mladé bloggerky aj bežné dievčatá. Dá sa nosiť s takmer všetkým a v takmer všetkých farebných či strihových prevedeniach. Od klasickej čiernej po neónovo ružovú a od normálneho strihu až po boyfriend či skrátené saká. Väčšinou ho vidíme v outfite s nohavicami či sukňou, teraz sú na rade aj šortky.
Je to kombinácia, na ktorú si netrúfne každý. Predsalen sako je skôr elegantné a dievčenské, pričom šortky sú skôr do streetstyle a športového štýlu, jednoducho takmer bez pravidiel. Opak je však pravdou a po skombinovaní týchto dvoch na oko neskombinovateľných kúskov vznikne outfit hodný módnej bloggerky.
Kombinovanie je jednoduché, stačí sa inšpirovať. Môžeš použiť akékoľvek šortky - denimové, látkové, koženné, glitrové. Vo všetkých farbách, vo všetkých strihoch. Rovnako sú na tom aj saká. Nedrž sa pravidla, že sako musí byť s šortkami v jednej farbe, alebo to dokonca musí byť súprava. Nie je to totiž tak, sako môže mať úplne inú farbu ako šortky, dokonca to môžu byť aj dve naoko neladiace farby.















Zdroj obrázkov: weheartit.com / Source of pictures: weheartit.com

3 komentáre:

  1. ox zboznujeme tuto kombinaciu v kazdom rocnom obdobi :) krasne outfity!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. přesně takovou kombinaci mám dneska na sobě:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ještě tak vědět kde je sehnat a hned si pro to jdu ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, pozitívny i negatívny! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...