10/13/2012

Novinky zo sveta módy!

Módny priemysel, rovnako ako každý iný napreduje vesmírnou rýchlosťou a preto je nemožné zastihnúť a vedieť o všetkých novinkách ohľadne módy. Ja sa snažím "posúvať" vám ich čo najviac, takže som dnes opäť  pripravila túto "rubriku" - Novinky zo sveta módy! Noviniek bude, ako vždy, päť. :-)


1. JIL SANDER BODUJE

Momentálne sa o najväčšiu popularitu a hit vo svete extravagantnej módy postarala návrhárka, ktorá navrhla kabelku do ruky s dizajnom vrecúšok na desiatu. Kožené alebo obyčajné papierové prevedenie? Môžete si vybrať. A dokonca aj dovoliť. Cena tejto kabelky sa zmestí do priemerného mesačného platu Slovenky, no s tým zháňaním to bude ťažšie. Stala sa takou populárnou, že už teraz je beznádejne vypredaná...


2. NOVÁ TVÁR DIORA

Po Natalie Portman, Mile Kunis a ďalším ženským celebritám, je hviezda filmu Hunger Games, Jennifer Lawrence ďalšou tvárou značky Dior. Bude tvárou ikonickej kabelky Miss Dior, ktorá bola inšpirovaná Lady Dianou. 
Sama sa k tomu vyjadrila takto: "Je to ako sen reprezentovať ikonickú značku, ktorá je synonymom vysokej módy".


3. MMM pre H&M

Len 4. októbra sa do predajní H&M dostala kolekcia, ktorá bola spoluprácou značky s redaktorkou Anna Della Russo a 15. novembra sa do daného obchodného reťazca dostane ďalšia exkluzívna kolekcia a to konkrétne Maison Martin Margiela pre H&M. Ťažko niečo napísať o danej kolekcii, či samotných kúskov, pretože som ich ešte nevidela. 


4. NAJNOVŠIE PARFÉMY


Nina Ricci - Mademoiselle Ricci


Gucci - Première


Givenchy - Dhalia Noir


Hugo Boss - Boss Nuit Pour Femme

5. GWNETH NAVRHUJE

Herečka Gwyneth Paltrow je ďalšia z radu celebrít, ktorej ulahodilo navrhovanie oblečenia. Spojila sa teda s u nás nepoznanou spoločnosťou Chinti and Parker a spolu vytvorili (zatiaľ) dva svetríky. Kúpiť si ich môžete tu.






2 komentáre:

  1. K té Gucci bych si chtěla přivonět, miluju parfémy od Gucci :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aaach MMM pre H&M rovno na moje narodeniny :) :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, pozitívny i negatívny! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...