3/23/2013

Trend: Vybíjané kabelky

Už ste o nich určite počuli, a s veľkou pravdepodobnosťou ich už aj nosíte. Sú všade - na oblečení, doplnkoch aj topánkach. Po našom vybíjance, alebo spisovne cvoky po anglicky studds.
Inak to nie je ani s kabelkami, na ktorých sa cvoky objavujú veľmi často a tešia sa veľkej obľube. Jedným z prvých impulzov pre masovú výrobu týchto kabeliek "obyčajných" obchodov boli hlavne high-fashion značky Valentino a Alexander Wang, ktorí na prehliadkové móla priniesli vybíjané kabelky, no dnes už ich ponúka veľké množstvo značiek tohoto typu. Kabelka Rocco s vybíjaným spodkom od Wanga a pocvočkované kabelky od Valentina sú dnes mnohokrát inšpiráciami pre tie, ktoré ste už určite mnohokrát videli na uliciach. 
Nosia sa na kabelkách všetkých veľkostí - od listovej až po XXL kabelku a je jedno, či bude celá vybíjaná, alebo bude vybíjaný len detail. Takisto nie je dôležitý presný tvar cvokov. Hlavne že sú!
Ak túžite po nejakej vybíjanej kabelke, stačí skočiť do obchodného centra. Nájdete ich totiž v Lindexe, H&M a mnohých iných odevných predajniach. Tak čo, skočíte si pohľadať tú svoju? :)





























H&M


7 komentárov:

  1. http://distilleryimage10.instagram.com/5040bb3c92e711e29fa922000a1f8feb_7.jpg

    Tuhle jsem si koupila ted já ve francii :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mne sa tento styl sice vobec nehodi ale tiez by som si rada nasla tu svoju! :))

    www.h-illa-rious.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne sa neskutočne páčia keď sú cvočky zospodu kabelky ♥ :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, pozitívny i negatívny! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...