3/02/2012

Trend: Podväzky

Ak si myslíš, že podväzky patria len do postele na divoké noci, si na omyle. Nemusíš byť ani ľahké dievča, ani rockerka či rebelka, aby si ich mohla nosiť. Pretože podväzky razia do ulíc!


Nosenie podväzkov je v podstate len osvieženie outfitu. Nahradíš nimi obyčajné silonky a tvoj celkový look bude oveľa zaujímavejší, netradičný a predovšetkým, originálny.
Najznámejšie sú tie klasické, čierne s dvoma pruhmi - na každej nohe jeden, ktorý siaha až k pásu. Najlepšie sa kombinujú so šortkami, čiernymi šatami či sukňou alebo s predlženým svetrom.
Samozrejme, ak si netrúfaš na originál podväzky alebo ti to počasie či niečo iné nedovoľuje, môžeš použiť silonky, ktoré vyzerajú ako podväzky.










Ak si na ne netrúfaš, je tu iná možnosť. Trochu jemnejšie a dievčenskejšie:

S mašličkami...

 ... alebo so srdiečkami.

V kombinovaní podväzkov so zvyškom oblečenie sa taktiež môžeš inšpirovať hviezdami:



Jessie J

 Beyoncé

Paris Hilton

 Selena Gomez

Ellie Goulding



Miley Cyrus



Taylor Momsen  





Rihanna
Zdroj obrázkov: weheartit.com / Source of pictures: weheartit.com

26 komentárov:

  1. tie srdiečkové sú také roztomilé. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne sa osobne veľmi páči ale asi by som nemala žiadnu odvahu na ne.... V našom zapadákove by na mňa čumeli ako... (myslím že ďalej nemusím písať :DDD)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale aké topánky k tomu ak nenosím opaätky?:/
      TRAMKY?!

      Odstrániť
    2. nejake cierne balerinky? alebo na nizkom plnom opatku? da sa skombinovat podla mna..

      Odstrániť
    3. kludne aj balerínky a sandále :)) no teraz hlavne kotníkové čižmy, ale tie skor na vysokom opätku, ale keď ich nenosíš, tak možeš podväzky kombinovať aj s dlhými nad kolená ;) hlavné je aby si si k tomu dala šortky, úzku sukňu alebo kludne aj maxy sukňu, ktorá je priesvitná :)

      Odstrániť
  3. Neviete, kde by sa dali tie "falošné" podväzky kúpiť..? Hľadám to už na nete dlho, ale neviem či som blbá, ale nikde to nie je :/ :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Myslím že v Tally Wejl je mají :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Minule som tam bola a nič také som tam nevidela :( aj ked je pravda že som sa práve po nich vtedy neobzerala :D ale už sa tam chystám na jarné/letné veci tak skúsim pohľadať :) ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja uz mam objednane nieco podobne:D
    http://www.jenifer.sk/pancuchy-milla-i19146-t22018.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc se mi to líbí, je to zpestření určitěě :)), ale jak už je tady napsaný, odvahu bych na to asi neměla, v očích ostatních bych byla poněkud za..lehkou ženu :D zvlášť v mém věku to může působit trochu nevhodně :D
    Ebi 14

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ty už nosím dlouho,žádná novinka :P

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ahoj prosím ťa , rada by som nakupovala z ebay...no nemám ani páru o tom , ako sa to robí..prosím , nevedela by si mi to polopate vysvetliť?? :))) a to musím platiť len cez kreditku .. či ??

    OdpovedaťOdstrániť
  10. nejsou to 2 "pruhy" ale 4, na každou nohu 2 , zepředu a zezadu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja nosím len samodržiace pančušky :)) bez tých podväzkových šnúročiek :) je to dosť pohodlné :)ale diki za link vyľľie tie su pekné asi si aj ja ich objednám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. kde sa dajú nejaké zohnať ?? :)prosím presný obchod :D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Baby/ženy, poviem vám svoj názor z uhlu pohľadu chlapa, čo sa aspoň trochu vyzná v móde a má oči... Podväzky si nechajte do postele alebo pod šaty. Fakt sa nehodí v tom chodiť po ulici, nech si v USA nosia čo chcú... Je pravda, že sa na vás každý bude pozerať, ale čo z toho, keď to vás búdú v duchu vyzliekať? Ja by som si hned o takej babe pomyslel svoje...

    OdpovedaťOdstrániť
  14. je to pekné, ale tu na našom krásnom SK budete hneď štetky takto je to tu už ... ja osobne by som niečo také na seba nedala, lebo to vyzerá dosť vyzývavo, ale ak sa to niekomu páči a nevadia mu "povzbudzujúce" pohľady okoloidúcich tak nech to nosí.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. mě osobně se to strašně moc líbí, ale vzít si to tady v česku tak jsem hned levná děvka.
    terbrouckova.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Baby, nejaké linky, kde sa to dá kúpiť..? ja osobne mám doma viacero kúskov ale nie takéto pančuškové falošné podvazky, ale take tie ozajstné čo sa pripínajú ,ale je to dost nepohodlnné na bežné nosenie preto by som bola radčej keby sme mi nejake rady dali, kde to kúpim.. :) dakujeeem..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nádherné,
      a dámy trošku odvahy, pripínacie podväzky sú na vašich nohách krásne.
      Ľubor

      Odstrániť
  17. Ach Danielka Danielka, to sa naozaj musíš opičiť po celej Amerike? Podväzky patria do POSTELE a nie na ulicu.....áno na Slovensku na vás budú ľudia čumieť a právom, lebo Slovensko má ešte rozum :PPPP Dievčatká (hlavne vy 14 ročné), len tak chodte po ulici a budete za lacné.... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  18. ja osobne mám najradšej samodržiace pančušky :) sú takisto sexi a nebojím sa, že mi spadnú a navyše podväzky sa debilne zapínajú... asi som debil ale podväzky si v zadu neviem sama zapnúť :D je to o nervy.. ale vyzerá to sexi, to hej :D preto ich nosím veeľmi často.. a niekedy aj do školy :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, pozitívny i negatívny! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...